top of page

Sveriges Master 2020 inom singel / klassikfransar

Uppdaterat: 11 dec. 2020

Kanske några av mina kunder hört mig att pråta om att jag skulle åka till Göteborg att tävla med fransar i SM. Jag har alltid blivit jätte nervös om jag är "tillräckligt bra" även för mina egna standard 😅 över helg 7-8:e november tävlade jag med volymfransar, lashlift och klassiska/singelfransar.

Att tävla, är som att gå till en jättebrå kurs med många olika lärare som ger så mycket feedback och kommentarer. Så det blev, att med volymfransar missade jag några poängen, och det blev ingen pallplats denna året, men jag blev så nöjd ända. (6p skillnad med 3:e plats, och 6p skillnad för titel för Sverigest bästa fransstylist)

MEN jag kunde lära från feedback direkt, och använda allt från bedöming för nästa dags klassikfransar tävling. Jag var så stressad att visa att jag kan ju bättre ,att visa till alla domare med samma modell, att har lärt från förra dagen och bevisa att JAG KAN ÄVEN BÄTTRE....

Och det gjorde jag! Jag fick 1:a plats inom singelfransar i SM 2020 🏆

Så nu kan jag faktiskt säga att jag är Sveriges Master 2020 inom klassikfransar. 💌

I slutet av oktober hållde Look By Linn 🇸🇪 Awards prisceremoni, och även där fick jag 1:a plats inom Volymfransar kategori 🥇

>

>

Jag vill tacka alla mina kunder för det❤️ och passa på att boka tider innan jul/nyår snabbt 🎄🎇

9 visningar0 kommentarer

留言


bottom of page